Peniaze

Bitcoin , mena ktorá hýbe svetom

Virtuálna  mena  Bitcoin sa dostala do povedomia ľudí , vďaka tomu že v minulom roku dosahoval neuveriteľné čísla. Veľmi rýchlo  začala rásť a  ľudia chceli do tejto digitálnej meny zainvestovať , pretože dúfali že sa im vráti väčšia suma. Oplatí sa do tejto digitálnej mení investovať ?

elektronická měna
 
Investovať či nie záleží od toho či bude mať Bitcoin stále tu istú hodnotu akú má teraz. Závisí to od prvé investície do tejto meny. Ak však vložíte malú hodnotu do obehu , môže sa vám vďaka tejto malej investície vrátiť pekný výnos. Záleží to však aj od toho akú hodnotu má Bitcoin. Ak má 10 percentnú , oplatí sa investovať a ak má menej ako 10 percent do digitálnej meny sa investovať neoplatí.
 
»          Risk či zisk
 
Nie je to jednoduché , všetko má svoje pre aj proti. Ak sa však rozhodnete že zainvestuje do Bitcoin , môžete prísť o svoje peniaze veľmi rýchlym spôsobom.  Preto , ešte skôr ako sa rozhodnete zainvestovať dobre si rozmyslite či ti  chcete urobiť a koľko investujete  do Bitcoinu. Samozrejme je aj dobré ak niečo o službe Bitcoin viete. Preto by ste si mali aj najprv vyhľadať informácie a všetko čo sa investovania do digitálnej meny týka.
 
»          Zodpovedný človek
 
Za vaše investície je niekto zodpovedný. Tento človek je zodpovedný za celý váš účet . Pravidelne je s vami kontakte a pomáha Vám dosiahnuť výnos. Tento človek avšak nie je zodpovedný za to že vy prídete o Vašu investíciu. Musíte si preto veľmi dobre rozmyslieť koľko chcete investovať , aby ste neprišli o všetky Vaše peniaze. Musíte si uvedomiť že za svoje investície si zodpovedáte sami , a je len na Vás či sa do investície pustite.

grafika
 
»          Bitcoin – virtuálna mena nie pre každého
 
Nie každý si môže dovoliť do bitkou investovať, a nie pre každého to je. Ak sa tomu nerozumiete , radšej tomu vyhnite. Pretože neznalosť môže spôsobiť že prídete o všetky financie.