Životný štýl

V New Yorku je rušno kvôli hráčom Jets

Vyšlo najavo video, v ktorom vidieť hráčov New York Jets, ako Leonard Williams chytí a jednoducho presunie spoluhráča na druhý koniec miestnosti, Darona Leeho, v jednom nočnom klube. Podľa všetkého sa tak stalo kvôli tomu, že Lee obťažoval jednu ženu a začal sa správať dosť nebezpečne. Williams s týmto gestom pravdepodobne zachránil svojho spoluhráča od veľkých problémov. Video sa samozrejme dostalo aj do rúk vedenia tímu, ktorí sa po dlhom uvažovaní rozhodli, že mladého linebackera nepotrestajú. Hlavný tréner tímu Tod Bowles povedal:

hra

„Pohádali sa so svojou priateľkou a niekto to natočil na video. Čo s ním máme teraz robiť? Myslím si, že sme sa rozhodli správne, že sme ho zato nepotrestali.
Liga to samozrejme ešte vyšetruje, ale Lee pravdepodobne potrestaný nebude. Zaujímavé však na videu je, akou ľahkosťou Williams premiestní vyše 100 kilového Lee-a.

Také šťastie, že ho spoluhráč zachráni pred trestom, alebo skôr sám pred sebou, však nemal každý. V New York-skej noci na seba hráči Jets pútali pozornosť naďalej. Ďalší hráč Jets Lorenzo Mauldin sa pobil v jednom New York-skom bare. Problém bol, že udrel muža oveľa menšieho vzrastu, ktorému s tým pôsobil zlomeninu tváre. K incidentu došlo kvôli tomu, že ho drgol, a tým mu vylial šampanské. Podľa všetkého, daný hráč nemá dostatočne vyvinutú emocionálnu inteligenciu, keď ako 193 centimetrov vysoký a 120 kilogramov ťažký, zničí jednou ranou 170 centimetrov vysokého a 60 kilogramov ťažkého nepozorného muža.

panter

Lopez samozrejme Mauldina udal na súd. Po incidente mu museli počas operácie spojiť znova celú tvár. Je možné že bude mať kvôli poraneniam nervov v tvári aj dlhodobé následky. Samozrejme ho po incidente New York Jets prepustí, keďže nepatril medzi opory tímu, nastúpil na málo zápasov a aj v tých dosiahol hroznú bilanciu. Aj hráči Jets si musia postupne uvedomiť, že takéto akcie môžu mať nebezpečné následky.